Ivonne Garcia Albiol

Atenció psicològica

en castellà  i català,

a Berlin i online.

Atenció psicològica

en castellà  i català,

a Berlin i online.

iv_portrait_01

IVONNE GARCIA ALBIOL
Psicòloga General Sanitària

Sóc psicòloga a Berlín i ofereixo suport psicològic de manera presencial i online, en castellà i català. Treballo en el marc de l'orientació Cognitiva Conductual, amb un enfocament integrador que combina tècniques i estratègies adaptades a les teves necessitats específiques.

El meu objectiu és proporcionar un espai segur i sense prejudicis, potenciar les teves habilitats per a la solució dels problemes i impulsar els teus propis recursos i fortaleses per superar les adversitats.

Contacte

Direcció de la consulta

Membre de

bdp_logo

Membre de

bdp_logo

ABORDATGE

Concentro la meva feina a aconseguir el teu benestar emocional i oferirte eines per fomentar la resiliència. Treballo amb una orientació Cognitiu Conductual i utilitzo tècniques basades en l'evidència científica amb una visió integradora, tenint en compte tots els aspectes que afecten el benestar psicològic, ja siguin contextuals, relacionals i socials.

Les situacions difícils sovint ofereixen una oportunitat d'aprenentatge i creixement personal. El meu abordatge es focalitza en crear una relació de confiança i col·laboració que ajudi a destapar patrons de pensament i comportament problemàtics. Així com descobrir les possibilitats de cada situació i les habilitats que cadascú posseeix per superar-la.

SESSIONS

El treball en sessió s'adapta a les teves necessitats i preocupacions específiques. El meu objectiu és que gradualment es vegi reforçada la teva autoeficàcia i puguis enfrontar les situacions per tu mateix.

Si et trobes nerviós, estressat, tens problemes en el maneig de les emocions, et trobes deprimit, amb ansietat, atacs de pànic, tens problemes en les teves relacions personals o et trobes en una situació de dol o de ruptura amb la parella:

Sigui quin sigui el motiu que et porta a buscar ajuda, aquest és un gran pas i un bon predictor de millora.

CONTACTE

Rebo les consultes a la Praxis an der Spree, Warschauer Straße 47, 10243 Berlín. Sessions de 50 minuts. Ofereixo preus reduïts per a estudiants i aturats.

Preu sessió

Presencial: Euro 70.
Online: Euro 60.

Contacte

Plataforma de reserves online